Υπουργός της κυβέρνησης ΠΕΤΑΞΕ έξω με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ τη Σάσα Σταμάτη

Για τα καλά και τα κακά που έχει η δουλειά του δημοσιογράφου, μίλησε στην εκπομπή «ΌΛΑ» η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος και πανελίστρια του «Πρωινό» αναφέρθηκε στο συμβάν που θα της μείνει αξέχαστο, αφού βίωσε τη χειρότερη συμπεριφορά από μία Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Χωρίς να πει ονόματα, την αποκάλεσε «γραφική» και ότι έχει τους χειρότερους τρόπους, που τους βίωσε στο πετσί της όταν κλήθηκε να πάει να της πάρει συνέντευξη.

«Παίρνω μία υπουργό πρώτης γραμμής, λίγο γραφική… Με παίρνουν από το γραφείο της και μου λένε να πάω από το υπουργείο. Πάω στο υπουργείο με τον φωτογράφο… Περνάνε οι ώρες. …Κανένα πρόβλημα, εγώ μπορεί να περιμένω για πάντα» εξήγησε αρχικά η δημοσιογράφος ενώ η συνέχεια είναι πιο θερμή.

«Πάω στο γραφείο χαρούμενη και της λέω: »Γεια σας τι κάνετε;»… Και αυτή μου λέει: «Όχι κυρία Σταμάτη! Ποια νομίζετε ότι είστε εσείς που παίρνετε εμένα τηλέφωνο στο προσωπικό μου κινητό και μου στέλνετε μηνύματα; Εγώ είμαι υπουργός! Το καταλαβαίνετε; …, τι νομίζετε ότι θα σας δώσω συνέντευξη;”» συνέχισε, λέγοντας μάλιστα ότι η υπουργός όχι μόνο δεν της έδωσε συνέντευξη αλλά αρνήθηκε ακόμη και να φωτογραφηθεί μαζί της! «“Πηγαίνετε έξω από το γραφείο μου, έχω τυπώσει ένα κειμενάκι να το πάρετε να φύγετε! » Την λυπήθηκα! Την έχει τρελάνει η εξουσία!» πρόσθεσε η Σάσα Σταμάτη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα