Υπογράφει αν μειώσει τις απαιτήσεις του ο Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καλύπτοντας το κενό του «τουρίστα» Μάικλ Εσιέν, ο οποίος… περιοδεύει την Ευρώπη, μετά από έναν χρόνο ξεκούρασης στην Αθήνα.

Ωστόσο, η λέξη «υπέρβαση» για τον Κριστιάν Λεντέσμα είναι απαγορευτική έννοια στον Παναθηναϊκό για δύο λόγους:

1)Διότι υπάρχει το πάθημα του περυσινού καλοκαιριού με την απόκτηση του Γκανέζου χαφ της Μίλαν. Πάνω στον ενθουσιασμό, οι «πράσινοι» τα… έδωσαν όλα, παρ’ ότι γνώριζαν ότι ο έμπειρος μέσος αντιμετωπίζει θέματα με την υγεία του. Αποτέλεσμα ήταν να χαθεί ένα εξάμηνο. Όταν επανήλθε ο παίκτης, σε καμία περίπτωση δεν έκανε τη διαφορά.

2)Η περίπτωση του Λεντέσμα είναι διαφορετική, καθώς ο Αργεντινός δεν έχει θέματα τραυματισμών. Όμως δεν παύει να είναι 33 ετών και φυσικά δεν αντέχει για δεύτερη σεζόν ο Παναθηναϊκός να υπογράψει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο.

Τα πράγμα είναι απλά. Η πρόταση των «πράσινων» είναι 500.000 ευρώ το χρόνο «καθαρά», συν μπόνους συμμετοχών και τίτλων. Αν ο Λεντέσμα αγωνιστεί σε έναν αριθμό αγώνων, θα εισπράξει το επιπλέον ποσό και το αυτό θα γίνει αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τους στόχους του.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αναμένεται να κλείσουν την υπόθεση του Γουακάσο.

Ο Γκανέζος έγινε γνωστό πως θα έρθει τελικά στην Αθήνα. Η άφιξή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου και μέχρι την Κυριακή αν όλα έχουν κυλήσει ομαλά, ο Γουακάσο θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα.

Επί της ουσίας όταν ο Γκανέζος περάσει τα ιατρικά τεστ και βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο, όλα θα έχουν ολοκληρωθεί όπως πρέπει και ο 26χρονος θα αποτελέσει ακόμα μια επιλογή στα χέρια του «Στράμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα