Τόνι Κρόος… το πρώτο μεγάλο κτύπημα της Ρεάλ!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης μεταγραφικής κίνησης του φετινού καλοκαιριού, βρίσκεται η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη συμφωνία της με τον διεθνή Γερμανό μέσο, Τόνι Κρόος!

Ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του σε προσύμφωνο πενταετούς διάρκειας με τους Μαδριλένους, ενώ οι επαφές με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Οι δύο πλευρές καταλήγουν σε ένα ποσό από 25-30 εκατομμύρια ευρώ. Οι μοναδικές εκκρεμότητες για την ολοκλήρωσης της σπουδαίας μεταγραφής, είναι η οριστικοποίηση του τελικού ποσού που θα εισπράξουν οι «Βαυαροί» και η τελική συνάντηση του ατζέντη του Τόνι Κρόος, με τη διοίκηση της Ρεάλ.

Βάσει της συμφωνίας, ο Κρόος θα καρπώνεται το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά, δηλαδή με πληρωμένους τους φόρους. Η επιτυχία της Ρεάλ είναι σημαντική, καθώς για τον παίκτη υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι, η οποία του πρόσφερε 8 εκατομμύρια το χρόνο, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως, δεν προχώρησε σε συγκεκριμένη πρόταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα