Τόνι Άνταμς: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι»

Εντυπωσιασμένος από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού δήλωσε ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, ο οποίος έγραψε μεγάλη ιστορία με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό μεγάλη ομάδα, ενώ δήλωσε πως πλέον μπορεί να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους του στα μάτια. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο κάτι που είχα διαπιστώσει και στο πρώτο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα ήταν αρκετά τυχερός, όμως η τύχη δεν αρκεί στο ποδόσφαιρο εάν δεν έχεις ικανότητες. Ο προπονητής του ήταν πολύ διαβασμένος και παρουσίασε μία ομάδα που αντιλαμβανόσουν από το πρώτο λεπτό του αγώνα πως έχει έρθει για να νικήσει.

Είμαι λυπημένος για την ήττα της Άρσεναλ, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε και έφυγε με τη νίκη. Μου είναι κάπως δύσκολο να συνειδητοποιήσω πως η Άρσεναλ δεν έχει κανένα βαθμό. Ο τερματοφύλακας είναι ο εύκολος στόχος. Δεν θεωρώ πως φταίει σε κάτι ο Αρσέν Βενγκέρ. Εάν δεν έκανε το λάθος ο Οσπίνα, τώρα ίσως μιλούσαμε από διαφορετική βάση. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και η συγκεκριμένη ήττα δεν θα πρέπει να επηρεάσει την Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός πλέον μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλες τις ομάδες. Ασφαλώς και έχει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης. Έχει ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι εξαιρετικός, ενώ η ομάδα έχει ρυθμό. Πολλά θα κριθούν πάντως στο ματς της Αθήνας, δεδομένου πως η Μπάγερν θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα