Τσαμπούρης: «Θέλουμε να ανέβουμε στους μεγάλους…»

Ένα σκαλοπάτι κάθε χρόνο, θέλει να προσθέτει στην εξέλιξη του συλλόγου ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος τόνισε τη σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας και την προοπτική να ανέβει επίπεδο…

«Εμείς προσπαθούμε η ομάδα να μεγαλώνει κάθε χρόνο και να ανεβαίνει ένα σκαλί. Έχουμε βγει δύο σερί χρονιές στην Ευρώπη, παίξαμε τελικό Κυπέλλου και θα βγούμε και φέτος ξανά στην Ευρώπη, εφόσον ο ΟΦΗ δεν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του μέσω του Κυπέλλου. Η ομάδα συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της κατηγορίας, θέλουμε να τη βάλουμε και στις μεγάλες, αλλά αυτό, κακά τα ψέματα, γίνεται με τους τίτλους.

Το πιο σημαντικό είναι η οικονομική και διοικητική σταθερότητα. Ομάδες σαν κι εμάς και τον Ατρόμητο προοδεύουν. Η ομάδα επένδυσε σε έναν προπονητή, τον κ. Τσιώλη, με τον οποίο πριν λίγο καιρό έλυσε τη συνεργασία της και τώρα ποντάρει σε έναν νεότερο τεχνικό, στον κ. Στάικο και τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν.

Με τον Ολυμπιακό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο καθένας θέλει να παίξει. Πρόκειται άλλωστε για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό κι αυτός είναι ο στόχος μας για την Τετάρτη».

Όσο για το συμβόλαιό του, δήλωσε: «Οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν. Σκέφτομαι μόνο τον Αστέρα αυτή τη στιγμή. Μετά τα μέσα Μαΐου θα δούμε την πρόταση του Αστέρα ή άλλων ομάδων αν υπάρχουν. Μέχρι τότε, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, το μυαλό μου είναι μόνο στους αγώνες μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα