Τρομερό ρεκόρ υπό τη σκιά της αβάντας!

 

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό στη Μυτιλήνη και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με 15 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, εάν και εφόσον δεν  αλλάξει τίποτα και ισχύσει το «διπλό» στα χαρτιά επί του Παναθηναϊκού.

Ο ΟΣΦΠ σπάει κάθε ρεκόρ, έχει κονιορτοποιήσει το 11/11 της ομαδάρας του Μπούκοβι και πλέον στοχεύει στο αήττητο πρωτάθλημα και αν είναι δυνατόν σε ένα πρωτάθλημα μόνο με νίκες. Στη Ευρώπη, το ρεκόρ το κατέχει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που το 2007 ολοκλήρωσε το πρωτάθλημά της με 30 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε μαραθώνιο 33 αγωνιστικών.

Βέβαια, την ώρα που ο Ολυμπιακός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, υπάρχουν φίλοι του αηδιασμένοι με αυτά που βλέπουν, δηλαδή διαιτητική αβάντα σε όλα τα παιχνίδια, ρεκόρ σε υποδείξεις πέναλτι και διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του στο 9/10 των αμφισβητούμενων φάσεων. Ο Κώστας Φορτούνης κέρδισε πέναλτι και αποβολή σε μία φάση που ο αντίπαλος τερματοφύλακας ζήτημα είναι αν τον ακούμπησε, αλλά για την ελληνική διαιτησία λίγη σημασία έχει αυτό, αφού αρκεί ο παίκτης του Ολυμπιακού να θέλει το πέναλτι. Ακόμη κι αν δεν είναι θα το πάρει.

Στο δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός παίζει εντός με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ και παίζει εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα