Το σκέφτεται σοβαρά για Παναθηναϊκό ο Αλκαράς

Έχει προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία

Αξιόλογη και σοβαρή χαρακτήρισε την πρόταση του Παναθηναϊκού η σύζυγος και μάνατζερ του 33χρονου Παραγουανού αμυντικού, Αντολίν Αλκαράς.

Η Εβανχελίνα, όπως είναι το όνομά της, μίλησε στο www.sport24.gr , αποκαλύπτοντας πως όντως υπάρχει πρόταση των «πράσινων» και πως είναι αρκετά καλή. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε σε συνομιλίες και με τον Παναθηναϊκό και με άλλες ομάδες. Μιλάμε αυτή τη στιγμή, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξέρετε πώς είναι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι ο Αντολίν θα αποφασίσει σήμερα, αύριο, αυτή την εβδομάδα ή την άλλη. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα, ξέρετε πως είναι, καταλαβαίνω ότι οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους, αλλά οι αθλητές είναι άνθρωποι. Σήμερα σκέφτονται αυτό, αύριο το άλλο. Κάθε μέρα, μπορεί να εμφανιστεί κάποια καινούρια πρόταση, είναι πολλά που επηρεάζουν έναν αθλητή στη σκέψη του. Θα είναι μία εβδομάδα συναντήσεων.

Δεν μπορώ να μπω σε οικονομικά δεδομένα και δεν πρόκειται να το κάνω. Ούτε να σας πω εάν είναι καλή η πρόταση του Παναθηναϊκού ή όχι. Όπως δεν το κάνω και για καμία ομάδα. Είναι μία πρόταση, ανάμεσα στις άλλες. Έχουμε μιλήσει μόνο τηλεφωνικά, αλλά μου φάνηκαν πολύ σωστοί. Έχω μείνει έκπληκτη από το συμπεριφορά τους. Έχω πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν τους έχω συναντήσει από κοντά, μόνο τηλεφωνικά, μου φάνηκαν πολύ σοβαροί, οπότε το ενδιαφέρον είναι σοβαρό. Γι’ αυτό και μιλάμε.

Σίγουρα θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο Αντολίν δεν κλείνει καμία πόρτα. Ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στην Ελλάδα, που συμμετέχει στην Ευρώπη. Είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική που μπορεί να μετρήσει.

Ναι, νομίζω ότι η προοπτική του Champions League είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Ο Αντολίν έπαιζε τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο και θέλει να συνεχίσει να παίζει. Είναι ένας παίκτης με φιλοδοξίες. Ο Αντολίν έχει πρόταση από τις 4 μεγαλύτερες ομάδες της Παραγουάης. Αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα της επιστροφής. Είναι σε καλή ηλικία και θέλει να συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Έχει αρκετές προτάσεις από Ισπανία και μία από Αγγλία. Ενδιαφέρον υπάρχει από Γαλλία και Τουρκία, αλλά ενδιαφέρον τίποτα παραπάνω.

Δεν μπορώ να σου πω εάν είναι καλύτερες ή όχι. Πάντως, αντικειμενικά γνωρίζετε κι εσείς ότι το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικά από αυτό της Ελλάδας. Είναι πολλά που μετρούν στην απόφαση ενός αθλητή. Είναι η οικογένεια για παράδειγμα. Ο Αντολίν έχει τόσα χρόνια στην Αγγλία συνηθίζεις στη ρουτίνα, η ζωή έχει μία πορεία. Ο αθλητής είναι άνθρωπος, τα μετρά όλα αυτά.

Για τον Παναθηναϊκό σου είπα. Για την Ελλάδα πέσαμε πάνω σε μία είδηση χθες. Ο Βάργκας θα πάει στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ο Ρόναλντ και ο Αντολίν ήταν συμπαίκτες δυο χρόνια στην Μπριζ και είναι πολύ καλοί φίλοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα