Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα… χαρακώματα!

Κοινό μέτωπο κατά της… ΕΠΟ και του… Ολυμπιακού, αποφάσισαν να σχηματίσουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, μετά από πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη και συνάντησή του με τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα!

Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού δράσεις κατά του… κατεστημένου, όπως το ονόμασαν, του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιδιώκοντας την εξυγίανσή του από τα φαινόμενα που ταλανίζουν το χώρο τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τις συναντήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τους δύο παράγοντες, συμφωνήθηκε να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή του επόμενο πρωταθλήματος, αν δεν συμβούν ριζικές αλλαγές στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και στη λειτουργία της Λίγκας! Πιο συγκεκριμένα, η στάση τους θα καθοριστεί εν πολλοίς από το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΠΟ, καθώς θεωρούν και οι τρεις, πως είναι αδιανόητο να εκλεγούν και πάλι άνθρωποι, οι οποίοι διώκονται για κακουργηματικές πράξεις και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Αλλαγές θα πρέπει να συμβούν και στις αντιλήψεις της Λίγκας περί ιδιοκτητών, αλλά και τη λειτουργία της Πειθαρχικής επιτροπής.

Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ζήτησαν από τον Ιβάν Σαββίδη να μην κάνει πράξη την απειλή του περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα, διότι δεν θα έχει κανένα όφελος από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Συμφωνήθηκε, δε, το αμέσως επόμενο διάστημα να οργανώσουν τη δράση τους, τόσο εντός των συνόρων, όσο και στα θεσμικά όργανα εκτός Ελλάδας (FIFA, UEFA).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα