Τον γιούχαραν κι έδειξαν και ποιον θέλουν!

Να που ένας προπονητής που υποτίθεται είναι αντιπαθής και εγωίσταρος και τα λοιπά κι έχει συνδέσει το όνομά του με την καθιέρωση της Τσέλσι στα πρώτα πατώματα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αποτελεί επιλογή αρκετών φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στο ματς του Σαββάτου στο «θέατρο των ονείρων» μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Νόριτς το τελικό 1-2 και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας ανάγκασε 70.000 ανθρώπου να γιουχάρουν όσο δεν πάει τον Λουίς Φαν Χάαλ, δείχνοντας πως όχι μόνο δεν τον θέλουν πια στον πάγκο τους, αλλά έχουν και έτοιμο αντικαταστάτη! Ποιον; Τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Το όνομα του Πορτογάλου ακούστηκε δυνατά από μερίδα φιλάθλων και είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους «μπέμπηδες» να εξετάζουν ακόμη και τον Πέπε Γουαρδιόλα, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο συμπαθής. Οι οπαδοί της Μάντσεστερ ίσως να το έκαναν γιατί νιώθουν τον Μουρίνιο πιο κοντά στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και ότι με αυτόν τον τρόπο θα ενοχλούσαν περισσότερο τον Φαν Χάαλ, βλέποντας δηλαδή ότι οι φίλοι της Μάντσεστερ προτιμούν ακόμη κι αυτόν τον αμφιλεγόμενο Πορτογάλο από τον ίδιο.

Όπως και να έχει, ο Φαν Χάαλ μετράει μέρες και με τη Λέστερ να «πετάει» και την Άρσεναλ και τη Σίτι σαφώς πιο αξιόπιστες, η Μάντσεστερ πάει το πολύ για τέταρτη θέση φέτος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα