Τι γίνεται με τον Όλσεν;

Πως γίνεται ένας θηριώδης και καλογυμνασμένος Σουηδός τερματοφύλακας, που στα 24 του αναδείχθηκε κορυφαίος γκολκίπερ του σουηδικού πρωταθλήματος, ένα χρόνο αργότερα να δείχνει στον ΠΑΟΚ τόσες αδυναμίες, ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν στην Τούμπα.

Ο Ρόμπιν Όλσεν ήρθε με τις καλύτερες των συστάσεων στη Θεσσαλονίκη. Με 73 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την τελευταία διετία με τη Μάλμε, μία ομάδα που έπαιζε Champions League και πρωταγωνιστούσε στη χώρα της, είχε ήδη αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία. Με τα προσόντα του, τα βίντεο με τις εμφανίσεις του, τις συστατικές επιστολές την κλήση στην Εθνική Σουηδίας και την καταγωγή του (από Δανούς γονείς, ένας ακόμη λόγος που ο Άρσεσεν τον είχε ως πρώτη επιλογή), ακούστηκε ως μία μάλλον καλή λύση για τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ. Και Σκανδιναβός και τερματοφύλακας! Εξαιρετικός συνδυασμός αν θες να έχεις επαγγελματία στη δύσκολη θέση του πορτιέρο!

Μόνο που για την ώρα, ο Όλσεν είναι το ακριβώς αντίθετο της αξιοπιστίας. Στα φιλικά ήταν απλά θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Στα πρώτα επίσημα είχε νευρικότητα. Στα Γιάννινα, όμως, έδειξε να είναι επικίνδυνος. Δεν γίνεται μετά από εκτέλεση πλάγιο να κάνεις τέτοιο έξοδο και να αναγκάζεις τους συμπαίκτες σου να κυνηγάνε το σκορ από το πεντάλεπτο!

Η ανησυχία είναι έντονη στην Τούμπα, όχι επειδή φοβούνται ότι ο παίκτης θα τους βγει «παλτό», αλλά επειδή τρέμουν στην ιδέα ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να προσαρμοστεί και ότι οι δυνατότητές του θα εγκλωβιστούν μέσα στην ανασφάλειά του. Ότι χειρότερο για τερματοφύλακα. Ο Ιγκόρ Τούντορ θα πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Να τον αφήσει να βρει τον εαυτό του μέσα από τα παιχνίδια, ή να επιστρατεύει τον Γλύκο;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα