Τερματοφύλακας για γέλια στο Μεξικό

Είναι γκολ, αλλά θα έπρεπε να χρεωθεί ως αυτογκόλ στον γιγαντιαίο τερματοφύλακα Χαβιέ Κάσο, ο οποίος κατάφερε το ακατόρθωτο.

Πρόκειται για τον «φύλακα άγγελο» της Ζακάτεπεκ (β’ κατηγορία Μεξικό) που στον αγώνα Κυπέλλου με την Νεκάξα (επίσης β’ κατηγορία) μπλόκαρε σταθερά την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ των αντιπάλων του στο 49ο λεπτό, διατηρώντας το 0-1 υπέρ της ομάδας του. Αμέσως, λοιπόν, προσπάθησε με τα χέρια να βγάλει κάποιον συμπαίκτη του στην αντεπίθεση, αλλά δεν υπολόγισε τον επιθετικό της Νεκάξα, Ροντρίγκο Πριέτο, ο οποίος του… την βγήκε αιφνιδιαστικά και με ένα μικρό σάλτο κατάφερε να παρεμβάλει το κεφάλι του στην τροχιά της μπάλας. Αυτή εξοστρακίστηκε και κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι έγινε το 1-1.

Το γκολ ίσως πρέπει να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο χαζά όλων των εποχών στην Κεντρική Αμερική. Απολαύστε το με ήχο από το Μεξικάνο σπίκερ που δεν πήρε χαμπάρι αρχικά τι έγινε και στη συνέχεια είπε: «Προσοχήηηη, γκοοοολ», αφού είχε αναπαυτεί η μπάλα στην εστία 1-2 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=tm1UQse9WEQ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα