Τελευταίο δείγμα θετικό

Πανέτοιμη για την έναρξη των υποχρεώσεών της έδειξε η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό κόντρα στον Πιερικό εκτός έδρας, καθώς επικράτησε με σχετική άνεση 3-1 με δύο γκολ του Ντούνη (14’, 82’). Το σκορ είχε ανοίξει ο Πλατέλλας στο 2’.

Η «Ένωση» ξεκίνησε δυναμικά, αντιμετωπίζοντας το ματς σαν επίσημο και με στόχο να ανοίξει από πολύ νωρίς το σκορ. Όπερ και εγένετο καθώς μόλις στο 2’, ο Έλντερ Μπαρμόσα που ξεκίνησε σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό και όχι στο αριστερό άκρο, έβγαλε τη σέντρα και ο Πλατέλλας που αγωνιζόταν ως αριστερό εξτρέμ δεν είχε πρόβλημα να χριστεί σκόρερ.

Η επιθετική τάση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και το δεύτερο γκολ προέκυψε ως φυσικό επακόλουθο. Στο 14’ συγκεκριμένα, ο Κορδέρο βρήκε με μπαλιά ακριβείας τον Μπακάκη και εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντούνη που διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε λόγω και της δυνατής έντασης της βροχής που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών, κάτι που προφανώς ευνόησε τον Πιερικό που κατάφερε να σκοράρει στο 52’ με τον Γιαννούλη. Ο σκόρερ έγινε τελικός αποδέκτης μπαλιάς-τρύπας στην καρδιά της άμυνας και με ιδανικό πλασέ μείωσε.

Σε εκείνο το σημείο ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε 10 αλλαγές και στο γήπεδο μπήκαν οι Φαγέ, Ζόριτς, Γεωργέας, Βούρας, Σαρρής, Πεταυράκης, Βλαχομήτρος, Ρόβας, Τζανετόπουλος και Σβάρνας, με τον Ντούνη να είναι ο μόνος που παρέμεινε και μάλιστα σε θέση φορ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΑΕΚ φάνηκε ασύνδετη με τις μαζεμένες αλλαγές, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει και τρίτο γκολ, αφού στο 82’ ο Φαγέ έδωσε αριστερά στον Πεταυράκη, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Ντούνης εκμεταλλευόμενος το κενό στην άμυνα του Πιερικού διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα