Τελείωσε τον Τσόρι ο Μπέντο!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ είχε να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Να αξιολογήσει ο ίδιος τον εαυτό του, τις δυνατότητές του και τις αντοχές του και να επιλέξει αν θα θελήσει να μείνει για ένα ακόμη χρόνο στην Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ή να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ.

Τελικά επέλεξε το πρώτο, αλλά ο Ολυμπιακός έμελε να πορευτεί με τον Μπέντο που τον έθεσε εκτός πλάνων. Στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου, με τον Μάρτινς δίπλα στο Μιλοβόγεβιτς και τον Φορτούνη «δεκάρι», παρά το ότι ο Μάριν είναι παροπλισμένος, ο Τσόρι δεν «χωράει» ούτε ως αλλαγή. Ο Φορτούνης δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ και όταν αυτό συμβαίνει, ανεβαίνει ως επιτελικός ο Μάρτινς.

Ο Τσόρι αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Όχι γιατί δεν είναι υπηρέτης του Ολυμπιακού, είναι και με το παραπάνω, αλλά θέλει να παίξει μπάλα και ο πάγκος και η εξέδρα τον ενοχλούν. Έτσι, επιλέγει να ακούσει τις «σειρήνες» από την Αργεντινή και να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρίβερ, για να κλείσει εκεί την καριέρα του, αγωνιζόμενος σε αρκετά παιχνίδια.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αντιληφθεί τη διάθεση του Μπέντο, δε θέλει επίσης να δημιουργήσει πρόβλημα στον παίκτη και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει φιλικότατο διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα