«Τα τρώμε ακόμα, αβέρτα. Και το ξέρει όλος ο λαός»

«Ξαναχτύπησε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος αφού με δηλώσεις του  στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» τόνισε πως «τα τρώμε ακόμα, αβέρτα. Και το ξέρει όλος ο λαός», χαρακτηρίζοντας  «λάθος» την δήλωση που είχε κάνει προ καιρού «μαζί τα φάγαμε». Μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός, σχολίασε τον ανασχηματισμό και τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στη κυβέρνηση. Επιπλέον χαρακτήρισε αξιόλογη την επιλογή του Γκ. Χαρδούβελη και του αναγνώρισε ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους.

  «Πολιτικός παλαιάς και δοκιμασμένης εμβέλειας ο Λοβέρδος»

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ανέφερε πως έχει μακρά διαδρομή και έχει κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο υπουργείο Εργασίας αλλά «είναι μάλλον ένας πολιτικός παλαιάς και δοκιμασμένης εμβέλειας».

«Απαράδεκτα ευέλικτος ο Βορίδης»

Αναφορικά με τον Αργύρη Ντινόπουλο, ο κ. Πάγκαλος είπε πως είναι πολιτικά πάρα πολύ δραστήριος και ήρθε η ώρα να εφαρμόσει αυτά που ξέρει. «Είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε για το νέο υπουργό Υγείας, Μ. Βορίδη. Τον χαρακτήρισε πάντως απαράδεκτα ευέλικτο  και τον κατηγόρησε πως πήγαινε «με το λαό».

«Υπόθεση που έχει λήξει η ΔΗΜΑΡ»

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την απορία του, που στελέχη της ΔΗΜΑΡ «κάθονται και ακούν» το Φώτη Κουβέλη ο οποίος παραιτείται και μετά αγωνίζεται να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ υπόθεση που έχει λήξει και κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να συμμετάσχουν σε μια γενικότερη προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα