Τα… Λεβεντοκόριτσα του Βασίλη Λεβέντη

Μεταξύ των μεγάλων νικητών της εκλογικής μάχης της περασμένης Κυριακής συγκαταλέγεται αναμφίβολα ο Βασίλης Λεβέντης, καθώς η Ένωση Κεντρώων πέρασε το κατώφλι του 3% και εξέλεξε 9 βουλευτές. Και παρά το γεγονός ότι οι πανηγυρισμοί στην οδό Καρόλου (όπου και το στρατηγείο της Ένωσης Κεντρώων) δίνουν σιγά-σιγά της θέση τους στην προετοιμασία των νεοεκλεγέντων, τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζουν να πέφτουν στο μικρό κόμμα.

Ο λόγος; Τα… Λεβεντοκόριτσα που συμπεριέλαβε ο Β. Λεβέντης στα ψηφοδέλτια του κόμματος και τα οποία ανεξαρτήτως των προσόντων και της ακαδημαϊκής τους κατάρτισης κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού με την ομορφιά τους. Ας γνωρίσουμε μερικές από αυτές τις εντυπωσιακές παρουσέις όπως τις παρουσίασε στο σχετικό ρεπορτάζ της η εφηεμρίδα Espresso.

Δήμητρα Γουσέτη
Τέτοιο περίπτωση αποτελεί για παράδειγμα η Δήμητρα Γουσέτη, υποψήφια της Ένωσης Κεντρώων στις Κυκλάδες. Πρόκειται για την ξανθιά νεαρά, 29 Μαΐων, που οι περισσότεροι θα θυμούνται κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Β. Λεβέντη στο Ζάππειο, όπου επί της ουσίας αποτέλεσε τη σκιά του προέδρου.

gouseti01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Δήμητρα είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens και από την ηλικία των 22 ετών εργάζεται σε τεχνική εταιρεία. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, η κ. Γουσέτη έχει δύο «παιδιά», την Αθήνα και την Πάρο, ενώ αυτό που την απασχολεί περισσότερο είναι να βρεθεί τρόπος να ανακουφιστούν οι πολίτες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

 

Σπυριδούλα Γκαράβελου
Γεννημένη στην Καρδίτσα, η πρασινομάτα Σπυριδούλα Γκαράβελου κατέβηκε υποψήφια του κόμματος στη δύσκολη Β΄ Αθήνας, ακολουθώντας προφανώς τις πολιτικές καταβολές του πατέρας της, ο οποίος εδώ και 25 χρόνια είναι μέλος της Ένωσης Κεντρώων.

garavelou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Σπυριδούλα είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Δυτικής Ελλάδας, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Βιοπληροφορική.

 

Μαρία Δανάη Αγγέλου
Τις δυνάμεις τις στη Β’ Πειραιά δοκίμασε η Μαρία Δανάη Αγγέλου. Η υποψήφια βουλευτής είναι μητέρα ενός 9χρονου αγοριού, είναι πτυχιούχος του κολλεγίου Saint George (τομέας Δημοσίων Σχέσεων και Marketing).

agg;elou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μαρία-Δανάη έχει εργαστεί σε ναυτιλιακή επιχείρηση ως σύμβουλος, ενώ από το 2000 διατηρεί δική της επιχείρηση εφαρμογών σε τεχνικά έργα και εμπορίας τεχνικών υλικών.
Καλομοίρα Πάτρα
Η Καλομοίρα Πάτρα συμπληρώνει το εντυπωσιακό θηλυκό DNA των ψηφοδελτίων της Ένωσης Κεντρώων. Η Καλομοίρα πάλεψε την εκλογή της στον νομό Αιτωλοκαρνανίας, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο για την ανάπτυξη των πολιτικών θέσεων του κόμματος που εκπροσωπούσε αλλά και για την εν γένει καλαίσθητη παρουσία της.

patra

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα