Τα βρήκαν η Χρυσούλα και ο Γιώργος!

 

Θα έχουν να το λένε στα εγγόνια τους όταν γεράσουν για το πώς γνωρίστηκαν ένα κυριακάτικο βράδυ στη Θεσσαλονίκη.  Θα γελάνε τότε, αλλά σήμερα είναι και δύο ακόμη λίγο εκνευρισμένοι. Η μεν Χρυσούλα για το πώς της φέρθηκε, ο μεν Γιώργος για την απερισκεψία του.

Φυσικά δεν μιλάμε με τη γλώσσα της απόλυτης αλήθειας, απλά «ρομαντζάρουμε» μία κλασική στιγμή των ποδοσφαιρικών γηπέδων. Ένα φάουλ, μία διαμαρτυρία, μία αποβολή. Συμβαίνουν αυτά. Μόνο που στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής υπήρχε μία ιδιαιτερότητα. Στη φάση της αποβολής του Σαραμαντά ήταν μπλεγμένη και μία γυναίκα.

Ο 24χρονος αμυντικός του Ηρακλή υπέπεσε σε φάουλ σε αντίπαλό του και η 39χρονη βοηθός Κουρομπύλια το υπέδειξε, με τον Πυργιώτη ποδοσφαιριστή των «μπλε» να διαμαρτύρεται και να αντιδρά φωνάζοντας «Είσαι άσχετη, είσαι  για γέλια!». Η Χρυσούλα κάλεσε τον διαιτητή και του μετέφερε τα καθέκαστα με αποτέλεσμα ο Σαραμαντάς να αντικρίσει τη δεύτερη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του (την πρώτη απ’ ευθείας).

Να σημειώσουμε εδώ την προσωπική μας κρίση. Τέτοιες ατάκες ακούγονται πολλές φορές σε κάθε αγώνα και χειρότερες μάλιστα. Οι περισσότεροι διαιτητές τα αγνοούν. Στην περίπτωση αυτή η Κουρομπύλια έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο. Ίσως θίχθηκε λίγο παραπάνω, διότι υπήρχε υπόνοια σεξισμού από τον Σαραμαντά (είσαι άσχετη γιατί είσαι γυναίκα). Δεκτό, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπήρξε σεξισμός από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από το διαιτητή, τη βοηθό και τον κόσμο του Ηρακλή, παραδεχόμενος το λάθος του.

Μετά το ματς ο Γιώργος και η Χρυσούλα τα βρήκαν. Ο παίκτης του Ηρακλή της είπε πως εξάντλησε τη σοβαρότητά της, εκείνη του είπε πως έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε. Από κάτι τέτοιες παρεξηγήσεις ξεκινούν πολύ θερμές σχέσεις λέμε εμείς…

Πάντως, πέρα από την πλάκα, αμφότεροι μπορεί να έχουν το δεσμό τους και δε θέλουμε να τους βάλουμε σε μπελάδες. Αφήστε που υπάρχει και διαφορά ηλικίας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα