Τίναξε την… Μπάγκα στον αέρα ο Ατρόμητος!

Τον 26χρονο Λευκορώσο πολυθεσίτη, Ντμίτρι Μπάγκα , ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρομήτου, που παραδοσιακά αποκτά παίκτες δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Μπάτε Μπορίσοφ με την οποία έχει πανηγυρίσει οκτώ πρωταθλήματα στη χώρα του και που έχει παίξει σε εννέα διαφορετικές θέσεις (εξάρι, οκτάρι, δεκάρι, δεύτερος επιθετικός, αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, δεξί μπακ, δεξί χαφ, δεξί εξτρέμ)!

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου είπε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ανήκω από σήμερα στον Ατρόμητο!  Ήρθα σε μια ομάδα που από την πρώτη στιγμή διαπιστώνεις ότι έχει μεγάλη ποιότητα και προσφέρει τα μέγιστα σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή τόσο ως προς τον τρόπο που σε υποδέχεται όσο και στις συνθήκες που σου προσφέρει για να μπορείς να δουλέψεις πάνω σε πολύ υψηλά στάνταρ .

Γνωρίζω ότι η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Ευρώπη και πως φέτος δεν τα κατάφερε αλλά νομίζω ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει είναι τέτοια που σύντομα θα την φέρει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε μια χώρα που έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες με την Εθνική της Ομάδα.

Θα κάνω τα πάντα για να τους ανταμείψω με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι και η υπόσχεση που έχω να δώσω στους φιλάθλους του Ατρόμητου: Ό,τι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνω όλα για να τιμώ τη φανέλα που φοράω».

Banga

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα