«Τέλος στα “τζάκια” και τις επετηρίδες»

«Φρένο» στις οικογενειοκρατίες προτίθεται να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον κυριακάτικο Τύπο. Μιλώντας στην “Real Newso πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι « θα μπει τέλος στα τζάκια και τις επετηρίδες» , για την επόμενη μέρα των εκλογών και την ενδεχόμενη  ανάληψη της εξουσίας,  υπογράμμισε  πως «θα πληρωθούν κανονικά τα ομόλογα του Μαρτίου ενώ  έκανε λόγο για «μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , αφού τόνισε ότι «η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ», σημειώνει ακόμη ότι «Υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης».

«Να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Αναφερόμενος στο θέμα της προεδρικής εκλογής διευκρινίζει πως «Θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι οι πολίτες θα δώσουν τελικά στο κόμμα του αυτοδυναμία, γιατί «ο τόπος έχει ανάγκη από μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση μακράς πνοής», ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα συζητήσει για κυβέρνηση που θα βασίζεται σε ψήφο ανοχής.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις συμμαχίες, αποκλείει συνεργασία με δυνάμεις «που υποστηρίζουν τη σημερινή καταστροφική πολιτική», καθώς όπως αναφέρει κάτι τέτοιο «θα δημιουργούσε αντικειμενικά προβλήματα στην υλοποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει στην αποδέσμευση της Ελλάδας από την ολέθρια πολιτική της λιτότητας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα