Συνελήφθη ο Σολέρ για… απόπειρα απαγωγής!

Πρόκειται για μία ιστορία που αν μη τι άλλο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον… Ο διάσημος πρόεδρος της Βαλένθια, Χουάν Μπατίστα Σολέρ, συνελήφθη από την αστυνομία ως κατηγορούμενος για απόπειρα απαγωγής του διαδόχου του!

Ο Χουάν Σολέρ ήταν ο άνθρωπος που με τις κινήσεις του ανέβασε τις «νυχτερίδες» ένα επίπεδο πιο κοντά στα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και εδραίωσε την ομάδα του στην πρώτη – τουλάχιστον – τετράδα της Primera Division. Με άλλα λόγια, είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Βαλένθια. Κάποια στιγμή αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο και στη θέση του ανέλαβε ο Βιθέντε Σοριάνο. Ο Σολέρ, λοιπόν, κατηγορείται ότι σχεδίαζε την απαγωγή του διαδόχου του, Σοριάνο.

Ο λόγος; Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, το 2009, ο Σολέρ πούλησε τις μετοχές του στον εν λόγο κύριο. Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν, αλλά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί, ότι… υποστηρίζει ο Σολέρ, ο πρώην μεγαλομέτοχος δεν καρπώθηκε μέρος του τιμήματος που είχε συμφωνηθεί. Πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική, ο Σολέρ φέρεται να είχε πληρώσει κάτι… τύπους, προκειμένου να απαγάγουν τον Σοριάνο, προφανώς ως μέσο πίεσης για την καταβολή του υποτιθέμενου χρέους!

Όλα αυτά τα «όμορφα» συμβαίνουν στην Ισπανία και το λόγο πλέον, θα έχουν τα αρμόδια δικαστικά όργανα, τα οποία και καλούνται να στοιχειοθετήσουν το κατηγορητήριο. Πάντως, η κοινή γνώμη στη χώρα της Ιβηρικής έχει συγκλονιστεί με το θέμα, καθώς ο Χουάν Σολέρ δεν ήταν κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε ουσιαστικές υπηρεσίες στη Βαλένθια και την τοποθέτησε ως μία μεγάλη ομάδα στη συνείδηση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα