«Στο ένα δις η αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο»!

Όποιος θέλει να αγοράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό του ενός δις ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης! Τάδε έφη ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Χόρχε Μέντες, ο οποίος δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!

Ο Χόρχε Μέντες δεν έχει καμία διάθεση να μεταφέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός… Μαδρίτης! Ο διάσημος μάνατζερ θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να περηφανεύεται ότι ήταν ο ατζέντης του μεγαλύτερου παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ. Όσο για τα σενάρια, που επιμένουν, ο Μέντες ήταν σαφής: «Η τιμή του παίκτη είναι αυτή που προβλέπεται ως ρήτρα εξαγοράς, δηλαδή το ένα δις ευρώ»!

Και συνέχισε: «Ο Κριστιάνο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και ο σπουδαιότερος αθλητής. Είμαι σίγουρος ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, αρκεί να είναι καλά στην υγεία του. Για τον Ρονάλντο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Θα εξακολουθήσει να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο και να βελτιώνεται, μέχρι να αποσυρθεί. Είναι περιφερειακός παίκτης και όχι επιθετικός. Παίζει μακριά από το γκολ, αλλά διαθέτει πάρα πολλούς τρόπους να πλησιάζει στην αντίπαλη εστία. Αξίζει όλες τις διακρίσεις που έχει κερδίσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα