Ορατός στόχος… οι όμιλοι του Europa League!

Είναι η τρίτη συνεχόμενη περίοδος, που ο Αστέρας Τρίπολης διασφαλίζει την παρουσία του στα κύπελλα Ευρώπης και του δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. Φέτος, ενδεχομένως να έφτασε η μεγάλη στιγμή…

Ο Γιώργος Μπαντής και ο Ντορίν Γκόιαν, μίλησαν για την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας τους, την πορεία της προετοιμασίας και τους αγώνες με τη φινλανδική Ροβανιέμι…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαντής:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας και μπορεί να μην είμαστε ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο των δυνατοτήτων μας, αλλά θεωρώ πώς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδια με τη Ροβανιέμι, προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Europa League.

Θα πάμε στη Φινλανδία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να τελειώσουμε στην έδρα μας την επόμενη εβδομάδα».

Ο Ντορίν Γκόιαν δήλωσε από την πλευρά του:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να είμαι υγιής και να τα πάω καλύτερα από πέρυσι. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα και θα δούμε τι θα γίνει. Την Πέμπτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι. Κληρωθήκαμε με μια ομάδα από τη Φινλανδία. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στους ομίλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα