Στον αέρα η διαχείριση της Football League

Σημαντικές εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football League, της δεύτερης κατηγορίας της χώρας μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, επισκέφτηκε ο ίδιος τα γραφεία της SportRadar στο Λονδίνο (υπάρχουν επίσης στην Ελβετία, στο Χονγκ Κονγκ και στο Σίδνεϊ) και ενημερώθηκε από κοντά ότι υπάρχουν ενδείξεις σχεδόν κάθε εβδομάδα για στημένα παιχνίδια της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άργησε πολύ να λάβει σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις της εταιρίας που λειτουργεί παγκόσμια και θεωρείται εξαιρετικά αξιόπιστη, την οποία εταιρία πληρώνει από το καλοκαίρι κι έπειτα. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης σοκαρίστηκε από τα στοιχεία που του φανέρωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας που δύναται να εντοπίσει ύποπτα παιχνίδια, ακόμη κι αν αυτά αφορούν ματς μικρών κατηγοριών με ελάχιστους τζίρους.

Ως πρώτη ενέργεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ σκέφτεται να «τραβήξει» τη διαχείριση του πρωταθλήματος από τη Football League και να τη φέρει στην ΕΠΟ. Προ ημερών, η αξιοπιστία της Football League ταράχθηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε για «καμόρα» και τόνισε πως δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να διοικείται το πρωτάθλημα από τον Σπύρο Καλογιάννη, χωρίς αυτός να ανήκει σε κάποια ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα