Στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Βασίλης Πλιάτσικας

Η καριέρα του 27χρονου Έλληνα μέσου στο εξωτερικό συνεχίζεται, παρά τις αναποδιές. Ο Βασίλης Πλιάτσικας δοκιμάστηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και έπεισε τον συμπατριώτη του προπονητή του συλλόγου της Σλοβακίας, Νίκι Παπαβασιλείου, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ο Πλιάτσικας ξεκίνησε την καριέρα του στο Χαϊδάρι και αμέσως μεταπήδησε στην ΑΕΚ το 2005 όταν στα 17 του επιχείρησε να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Δεν τα κατάφερε, στην πραγματικότητα ούτε επί Λορένσο Σέρε Φερέρ έγινε ποτέ βασικός, παρά μόνο από τον Κωστένογλου σε κάποια ματς. Ωστόσο θεωρούταν πολύτιμος και κατάφερε – χάρη και στην προώθησή του από τον Ότο Ρεχάγκελ – να κάνει μία σπουδαία μετεγγραφή για τη Σάλκε, που τον αγόρασε με 300.000 ευρώ.

Στη γερμανική ομάδα ξεκίνησε δυναμικά, αλλά τραυματίστηκε και από τότε δυσκολεύεται να αποδώσει με αποτέλεσμα να αλλάξει έκτοτε τρεις ομάδες (Ντούισμπουργκ, Μέταλιστ και Άστρα Τζιούρτζου). Σήμερα, πραγματοποίησε το… τέταρτο μετά Σάλκε βήμα του, αφού υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα