Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Σοϊλέδης!

Την απόκτηση του Αριστείδη Σοϊλέδη, για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΚ, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου.

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Το 2008 προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε 4 εμφανίσεις, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός στον ΟΦΗ και στον Λεβαδειακό. Τ0 2011 πήγε στη Δόξα Δράμας και το 2013 πήρε μεταγραφή στη Νίκη Βόλου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αριστείδη Σοϊλέδη (ημ.γεν 8/2/1991). Προηγήθηκε η συμφωνία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τώρα ο ποδοσφαιριστής. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι τριετούς διάρκειας».

Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Ένωσης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω από σήμερα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ με βαριά φανέλα και κόσμο που τη στηρίζει παντού. Θέλω να προσφέρω πολλά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και υλοποίησαν αυτή τη μεγάλη μου επιθυμία. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό πρώτα απ´ όλα για να ανέβει η ΑΕΚ στην Super League εκεί που είναι η θέση της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα