Στάνκοβιτς και Άγκους σε πρώτο πλάνο

Η dead line που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός στην Ελλάς Βερόνα έληξε και ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ, στρέφοντας την προσοχή τους στις εναλλακτικές λύσεις που είχαν συμπεριλάβει στη λίστα του.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν επιβεβλημένη την ενίσχυση του ρόστερ με έναν ακόμη αμυντικό και κατά προτίμηση, με έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Τα ονόματα που ακούγονται έντονα στα γραφεία του «τριφυλλιού», είναι εκείνο του Σέρβου αμυντικού, Βόγισλαβ Στάνκοβιτς και του Αγκουστίν Γκαρθία Ινίγκεθ ή πιο γνωστό ως Άγκους.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν Βελιγραδίου και έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, δίχως να επιτευχθεί συμφωνία. Ο δεύτερος βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες της Μαγιόρκα. Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόταση για τον Ισπανό αμυντικό, η οποία δεν αποκλείεται να προέρχεται από τον σύλλογο της Αθήνας. Κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί στις Αλμπαθέτε, Ρεάλ Μαδρίτης Β’, Θέλτα, Κόρδοβα, Αλκορκόν, Ορντούρσπορ και από το 2013 ανήκει στη Μαγιόρκα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα