Σπαρτιάτης πολεμιστής στην πλάτη άσου της Premier League

Παρακολούθησε τον καλό του φίλο Άντονι Τζόσουα να διεκδικεί τον τίτλο των μεσαίων βαρών στο μποξ και λίγες ώρες μετά, αποφάσισε να… δώσει το δικό του αγώνα, «χτυπώντας» έναν τεράστιο Σπαρτιάτη πολεμιστή στην πλάτη του!

Ο λόγος για τον άσο της Premier League και της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, ο οποίος πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του, αλλά… δεν παραλείπει να αποτυπώνει τα… συναισθήματά του πάνω στο δέρμα του.

Ο 27χρονος άσος, λίγες ώρες μετά τον αγώνα μποξ του φίλου του, εμπνεύστηκε από τη μάχη που παρακολούθησε και «χτύπησε» ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του, αποτυπώνοντας έναν Σπαρτιάτη πολεμιστή, προφανώς εμπνευσμένος από τους 300 του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Ο επιθετικός της Γουότφορντ έχει αρκετά tattoo στο σώμα του, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο που «χτύπησε». Όσο για τα σχόλια των συμπαικτών του; Πολλοί μπερδεύτηκαν, νομίζοντας πως πρόκειται για Ρωμαίο στρατιώτη. Ο ίδιος τους εξήγησε ότι είναι Έλληνας-Σπαρτιάτης στρατιώτης και συμβολίζει την επική μάχη, που φτάνει μέχρι και τη θυσία της ίδιας της ζωής.

Δείτε τη φωτό που πόσταρε ο ποδοσφαιριστής…

treeny1

treeny2

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα