Σοκ: 40χρονος απολογείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του!

Μια απίστευτη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές. Πρωταγωνιστής φέρεται ένας 40χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικη και δη της κόρης του, όταν αυτή ήταν σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών. Μάλιστα, ο 40χρονος που αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια που τον κάλεσε σε απολογία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η υπόθεση έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης όταν η μητέρα της ανήλικης που σήμερα είναι 12 ετών ανέφερε σε υπάλληλο της Πρόνοιας ότι ο 40χρονος, εν διαστάσει σήμερα σύζυγός της είχε ασελγήσει προ οχταετίας σε βάρος της κόρης τους. Όπως μάλιστα φέρεται να κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, η συγκεκριμένη πράξη έγινε κατ’ επανάληψη, με τον 40χρονο πατέρα να θωπεύει τα γεννητικά όργανα του παιδιού του.
Η υπόθεση έφτασε μέσω των υπαλλήλων της Πρόνοιας και ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα και η μητέρα όταν κλήθηκε να καταθέσει επέμενε στις καταγγελίες της και ζήτησε από τις εισαγγελικές αρχές την απόδοση ποινικών ευθυνώνΑπό την πλευρά του, ωστόσο, ο 40χρονος κατηγορούμενος αρνείται όλα όσα του καταλογίζουν και υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί της εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία βρίσκονται σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου, γίνονται εξαιτίας του χωρισμού τους και για λόγους αντεκδίκησης.
Τον τελικό λόγο, ωστόσο, θα τον έχουν η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας οι οποίοι θα αποφασίσουν για την τύχη του 40χρονου –αν δηλαδή θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος για τις πράξεις του– αμέσως μετά την απολογία του. 
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα