Σοκ στο λιμάνι με τις αποκαλύψεις Σούνες

Σοκαρισμένοι οι φίλοι της Λίβερπουλ, και κυρίως οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία, μετά από αυτά που αποκάλυψε ο Γκρέιαμ Σούνες! Ο πρώην αστέρας των «κόκκινων» θεωρείται σπουδαία μορφή από τον κόσμο της ομάδας, και κατατάσσεται στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους… καλούς προπονητές.

Μετά την αποκάλυψή του, όμως, μάλλον θα αρχίσουν οι δεύτερες σκέψεις. Ο Σούνες τόλμησε να παραδεχθεί ότι το διάστημα 1991-1994 που ήταν προπονητής των «ρεντς» απέρριψε τον Ερίκ Καντονά και τον Πέτερ Σμάιχελ που στη συνέχεια έγραψαν ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σμάιχελ, μάλιστα, παρακαλούσε να πάει στη Λίβερπουλ, αλλά ο Σούνες δεν ήθελε να προβληματίσει τον τότε πορτιέρο της ομάδας, Μπρους Γκρόμπελαρ.

Όσον αφορά στον Καντονά, του τον είχε προτείνει ο Μισέλ Πλατινί, αποκαλύπτοντάς του όμως πως είχε κάποια προβλήματα συμπεριφοράς. Ο Σούνες τότε του απάντησε πως δεν θέλει κι άλλους μπελάδες στα αποδυτήριά του.  Τολμούμε να πούμε πως ο Γκρέιαμ Σούνες αλλοίωσε την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τις επιλογές του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα