Σοκ στην Τούμπα, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4 από 3-1 στο 70′!

Το πάρτι που στήθηκε στην Τούμπα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο εξελίχθηκε σε δράμα! Ο Δικέφαλος του βορρά προηγήθηκε 2-0, αλλά και 3-1 κι όμως κατάφερε να χάσει με 3-4 από την απίθανη ομάδα του Γιώργου Κορακάκη που έκανε τη νίκη της ιστορίας του!

Στο 3’ ο Πέλκας γύρισε για να σκοράρει ο Ροντρίγκεζ νωρίς στο παιχνίδι με κεφαλιά, ενώ στο 27’ ο φορμαρισμένος Ολλανδός σέρβιρε στον Κουλούρη που έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα κάποιος… μάτιασε τον Γκάρι ο οποίος τραυματίστηκε και αυτός ήταν ο λόγος που ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη ήταν πεσμένος.  Πάντως, μέχρι να αποσυρθεί είχε μία ακόμη ασίστ στον Κουλούρη, οποίος όμως αστόχησε, ενώ ο νεαρός στράικερ είχε και δοκάρι στο 40’.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος με θράσος μπήκε για να πάρει κάτι από το ματς, αφού το είχε ξανακάνει κόντρα στην ΑΕΚ. Στο 55’ μείωσε με τον Λε Ταλέκ και πίστεψε στην ισοφάριση, αφού άρχισε να πιέζει. Προσωρινά την πάτησε, καθώς ο ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδης έκανε το 3-1 στο 70′ (με… ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γκορμπούνοφ σε εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα), ωστόσο το ματς δεν τελείωσε εκεί, αλλά… άρχισε! Στο 72′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Κάνιας (χέρι), το μετουσίωσε σε γκολ ο Ούμπιντες και το 3-2 μαζί με την αριθμητική ανισορροπία έκανε την αναμέτρηση επεισοδιακή. Ο Δικέφαλος του βορρά, δεν άντεξε στην πίεση των τελευταίων λεπτών, ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε στο 86’ και η Τούμπα βουβάθηκε εντελώς στις καθυστερήσεις όταν ο Τόνσο έγραψε το ιστορικό 3-4!!! Μπράβο στον Ατρόμητο!

ΠΑΟΚ: Γλύκος (14’ Μπρκιτς), Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (68’ Σάκχοφ), Ροντρίγκες (46’ Μυστακίδης), Κάμπος, Κουλούρης.

Ατρόμητος:  Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κυβρακίδης (46’ Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιντες, Λημνιός (82’ Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (55’ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα