Σοκ με Σιόβα

Εξαιρετικά άτυχος για ακόμα μια φορά στάθηκε ο Δημήτρης Σιόβας καθώς όπως και πέρυσι έτσι και φέτος που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, τραυματίζεται σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στη σημερινή προπόνηση και κατά την προσπάθειά του να ανακόψει έναν αντίπαλο υπέστη κάταγμα έξω σφυρού και θα χειρουργηθεί άμεσα.

«Κατά τη σημερινή προπόνηση (Σάββατο), ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες», ανέφερε η πρώτη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ωστόσο, η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της απεικονιστικής διάγνωσης διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα του έξω σφυρού, κάτι που σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Το χρονικό διάστημα της απουσίας του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα από το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων» αν και υπάρχουν φόβοι ακόμα και για απουσία 3-4 μηνών, κάτι που θέτει σε μεγάλη αμφιβολία και τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα