Σκολάρι: «Ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα πόδια του»

Τα όσα σοκαριστικά είπε Νεϊμάρ, λίγα δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Αρμέρο, αποκάλυψε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

«Είπε: “Δεν μπορώ να αισθανθώ τα πόδια μου”. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει», σημείωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η απουσία του «αστέρα» της Μπαρτσελόνα:

«Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφορά μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού».

Τέλος, ο «Φελιπάο» εξέφρασε την επιθυμία του να καταφέρει ο Νεϊμάρ να βρεθεί κοντά στους συμπαίκτες του στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Γερμανία:

«Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα