Σκληρή απάντηση σε Βενιζέλο από τα…«τσογλάνια»

Αναμενόμενες ήταν οι σκληρές αντιδράσεις βουλευτών και υψηλόβαθμων στελεχών τού ΣΥΡΙΖΑ στη μομφή του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή τού ΠΑΣΟΚ, κατά τής αξιωματικής αντιπολίτευσης πως καλλιεργεί το υπόστρωμα του εκχυδαϊσμού, του εκφασισμού και του εκτσογλανισμού τής ελληνικής κοινωνίας. Είναι χαρακτηριστική η απάντηση, μέσω twitter, του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος υποστήριξε πως η νέα υβριστική επίθεση του κ. Βενιζέλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έλλειμμα ήθους και ψυχραιμίας, αλλά και πλεόνασμα πανικού. «Τον κατανοούμε», επισήμανε χαρακτηριστικώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, εξάλλου, ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε πως το να αποκαλεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τσογλάνια τον ίδιο κι εκατομμύρια ψηφοφόρους τού ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να το εισπράξει κι ως έπαινο. «Μου έρχεται το κοίτα ποιός μιλά. Ωστόσο, το κατανοώ και το αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλη ανθρώπινη κατανόηση, παρότι δείχνει ένα έλλειμμα ήθους, ψυχραιμίας κι ένα περίσσευμα πανικού», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο Νίκος Παππάς, ο διευθυντής τού πολιτικού γραφείου τού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε στην ιστοσελίδα www.real.gr πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να σχεδιάσει με αξιοπρέπεια ούτε την αποχώρησή του. «Το τί λέει ο κ. Βενιζέλος δεν έχει πλέον σημασία. Ούτε η ογδοντάλεπτη απολογία του για το σκάνδαλο των υποβρυχίων έπεισε, ούτε οι ύβρεις στο δημόσιο διάλογο τον σώζουν. Πρόκειται για λευκή πετσέτα στο πεδίο τού δημοσίου διαλόγου», ανάφερε ο κ. Παππάς, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνολική πορεία τής κυβέρνησης προς τις ευρωεκλογές ως μη αναστρέψιμη και την αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ ως ανοδικά δυναμική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα