Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Αλαφούζος!

Συνήθως τα καλοκαίρια των μεγάλων ομάδων είναι καυτά επειδή υπάρχει οργασμός μεταγραφικών κινήσεων. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού δεν υπάρχουν ονόματα παικτών προς απόκτηση ή αποδέσμευση, αλλά ποιες κινήσεις θα γίνουν για να αποκτήσει ο ΠΑΟ εγγυήσεις για ομαλή διεξαγωγή και ισονομία. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει φανερώσει ήδη τις προθέσεις του, ερχόμενος σε ρήξη με τη Super League σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και φυσικά με την υπόθεση του ορισμού των διαιτητών.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος αφήνει συνεχώς να εννοηθεί πως δεν το έχει σε τίποτα να συνεργαστεί με τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη ή και με άλλους παράγοντες για να πατάξει τη διαφθορά, ακόμη και να δημιουργήσει μία ξεχωριστή λίγκα!

Όλα αυτά δεν είναι φυσικά λόγια του αέρα, αφού ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ισχυρός παράγοντας του Παναθηναϊκού θέλει να δει έργα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και από άλλους παράγοντες.

Η ισχύς και η δυναμική των άλλων παραγόντων, όμως, δεν είναι μεγάλη, καθώς μόνο ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούν να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.

Την ίδια ώρα, η φημολογία που θέλει ομοσπονδίες βαλκανικών χωρών να εξετάζουν τη δημιουργία Βαλκανικής Λίγκας, ίσως και να ευνοεί όλες αυτές τις σκέψεις του Αλαφούζου περί… αποχώρησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα