Σενάριο με Φαν Γκάαλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ένα σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και σε πολλά μέτωπα στην Αγγλία. Σύμφωνα με φήμες, οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να προσλάβουν στην τεχνική ηγεσία τον Λουίς Φαν Γκάαλ…

Το θέμα δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές και είχε ως αποτέλεσμα μία σειρά από αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγοι οι οπαδοί των «μπέμπηδων» που απαιτούν την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες από τον πάγκο. Ωστόσο, μόλις πριν λίγα 24άωρα, ο Μόγιες «παρέλαβε» ένα μπάτζετ 250 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να προωθήσει πιο… άνετα το μεταγραφικό του πλάνο, ενώ ο Φαν Γκάαλ παρουσιάζεται να έχει συμφωνήσει, σε προφορικό επίπεδο, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ.

Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μπορεί οι εξελίξεις να μην επιβεβαιώσουν τελικά τις φήμες, όμως στην Μάντσεστερ υπάρχει θέμα προπονητή, καθώς οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» δεν φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν άλλη περίοδο χάριτος στον Σκωτσέζο προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα