Σενάριο για Τζόναθαν Σοριάνο

Μετά την επιτυχία απόκτησης του Ιμπραΐμ Αφελάι που θα καλύψει μια θέση στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής, σειρά για τους «ερυθρόλευκους» παίρνει η ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης, εκεί που έχει μείνει μόνο ο Διαμαντάκος και ο Σέποβιτς με τον τελευταίο ωστόσο να αποτελεί «ξένο σώμα» από την ομάδα, αφού δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ.

Για τη συγκεκριμένη θέση στην πλατεία Αλεξάνδρας υπολογίζουν τον Άλαν Πουλίδο, καθώς υπάρχει πίστη ότι θα μπορέσει να απελευθερωθεί από την Τίγκρες, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής και μάλιστα που στο σχεδιασμό θα υπολογίζεται ως βασικός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μίτσελ έχει πραγματοποιήσει τις εισηγήσεις του και στην κορυφή της λίστας του είναι ο Τζόναθαν Σοριάνο που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Σάλτσμπουργκ, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος αφού έχει 69 γκολ σε 75 αγώνες.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή ώστε να εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούν και επιπλέον ότι στα πλάνα του θα υπολογίζεται ως βασικός φορ της ομάδας.

Από την πλευρά του ο αυστριακός σύλλογος δεν «καίγεται» σε καμία περίπτωση να πουλήσει τον 28χρονο αρχηγό του ρόστερ, καθώς έχει οικονομική άνεση ως διοίκηση. Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τίποτα λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ και… βλέπουμε.

Στην περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, τότε ο Ολυμπιακός θα εξετάσει περιπτώσεις όπως του Ζόνας ή ακόμα και του Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα