Ρήτρα… μεταγραφής για Φαν Πέρσι!

Βόμβα… έπεσε στο Μάντσεστερ με τη ρήτρα που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιο του Ρόμπι Φαν Πέρσι, βάσει της οποίας, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» καταλήξουν κάτω από την 4η θέση στη βαθμολογία, θα αποκτήσει δικαίωμα… μεταγραφής!

Το θέμα αποκάλυψε η ιστοσελίδα goal.com, σύμφωνα με την οποία ο Ολλανδός έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό, πολύ δε περισσότερο αν διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τον οποίο δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις. Εξυπακούεται πως ακόμη και στην περίπτωση ενεργοποίησης της ρήτρας, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα πρέπει να συμφωνήσει τόσο στο ποσό, όσο και στην ομάδα που θα τον παραχωρήσει.

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν μακρινό ενδεχόμενο. Μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, θα μας αλλάξει αμέσως άποψη. Και αυτό γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ήδη στην 6η θέση με 48 βαθμούς και 28 παιχνίδια, την ίδια στιγμή που η 4η στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι έχει 57 βαθμούς (9 περισσότερους) και 26 παιχνίδια (δύο λιγότερα από τους «κόκκινους διαβόλους»)! Η δε 5η στη βαθμολογία Τότεναμ, έχει 53 βαθμούς, σε 29 αγώνες. Μάλιστα, η Μάντσεστερ είναι πιθανόν να βρεθεί στην 7η θέση, καθώς η Έβερτον, που έχει επίσης 48 βαθμούς, έχει και ένα ματς λιγότερο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως αν συνεχιστεί η μέτρια πορεία των «μπέμπηδων» στο πρωτάθλημα και ο Φαν Πέρσι θελήσει να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ρήτρα, θα αρχίσουν τα βαράνε για τα καλά… όργανα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα