Π. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας είπε που υποστηρίζει «η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ»

Να ρίξει τους τόνους, ύστερα και από τα σενάρια που ήθελαν τον Αλ. Τσίπρα να προχώρησε στην κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για να «μαζέψει» τους διαφωνούντες στον ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας στο Τέξας είναι αυτά που υποστηρίζει «η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ» και πως «κινήθηκαν στα πλαίσια των αποφάσεων του συνεδρίου του κόμματος τον Ιούλιο».

Ωστόσο, άφησε σαφείς αιχμές για διαφορετικές απόψεις που επικρατούν στο εσωτερικό του κόμματος, σχετικά με τα ζητήματα της οικονομίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η οικειοθελής αποχώρηση από την Ευρωζώνη».

Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε, επίσης, για κλίμα τρομοκρατίας εντός της Βουλής στην τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπράξει το κόμμα του με την κυβέρνηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις αρχές του 2015, προβλέποντας ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει νωρίτερα, όπως είναι και ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις κοινωνικές αντιδράσεις που υποστηρίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα