Πόσο έτοιμος είναι για Grexit;

Σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει εντός της παγκόσμιας οικογένειας της «στρογγυλής θεάς» ή αν θα απομονωθεί μέχρι νεοτέρας. Ως γνωστόν, σε περίπτωση Grexit, οι ξένοι παίκτες θα δικαιούνται προσφυγή και όλες οι ομάδες θα μείνουν με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές τους και ίσως με κάποιους ξένους χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες…
Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός πως θα αντιμετωπίσει αυτό το ενδεχόμενο; Αν κρίνει κάποιος από το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, μάλλον δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα! Λες και ξέρουν στον Πειραιά ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα θα συνεχίσουν ως έχουν. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί το ότι στο παιχνίδι με το «γηραιό» έπαιξαν 14 ξένοι παίκτες και ο μοναδικός Έλληνας, ο Κώστας Φορτούνης, ίσως θελήσει κι αυτός να φύγει αν υπάρξει Grexit!
Σημειώστε: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Ιντέγε, Ερνάνι, Πάρντο και Κασάμι. Αυτοί οι 14 έπαιξαν στο Καυτανζόγλειο. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά… Είναι ξεκάθαρο πως ο Μάρκο Σίλβα κρατάει την ομάδα σε εγρήγορση εν’ όψει Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα