Πόρισμα-«φωτιά»: Ωρολογιακή βόμβα το αυτοκίνητο που οδήγησε στον θάνατο την Άννα Πολλάτου

Ένα πόρισμα-«φωτιά» που καίει την κατασκευαστική εταιρία του αυτοκινήτου που οδήγησε στον θάνατο την Άννα Πολλάτου, έχει στα χέρια του ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Γιάννης Μαρακάκης. Η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής που έχασε τη ζωή της στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου, θα μπορούσε να είχε σωθεί.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, μετά από μακροχρόνια έρευνα έκανε τις ίδιες διαπιστώσεις με τους ανεξάρτητους πραγματογνώμονες της Τροχαία. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το αυτοκίνητο όπως διαπιστώθηκε, έφερε «παντελής έλλειψη παθητικής ασφάλειας» , όπου αποδείχτηκε πώς με μία απλή σύγκρουση που έγινε και με λίγα χιλιόμετρα, ήταν μια ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού.

«Προκλήθηκε μία σύγκρουση με ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα επίσης με λίγα χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μία σύγκρουση με την πλάτη το όχημα της Άννας. Και ενώ φορούσε ζώνη θα περίμενε κανείς να έχει μία φυσιολογική κατάληξη το αυτοκίνητο με υλικές ζημιές. Τελικώς, αυτό που συνέβη, ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό και να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στην καμπίνα», εξήγησε ο Γιάννης Μαρακάκης και προανήγγειλε ότι η οικογένεια θα αναζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες.

«Η οικογένεια μάζεψε τα κομμάτια της. Έριχναν ο ένας στον άλλον πολύ αγάπη και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για την τιμή της και για να ηρεμήσει η ψυχή της», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα