Πρώτος στόχος ο Τζερόμ Μπόατενγκ!

Την περαιτέρω ενίσχυσή της σε όλες τις γραμμές θα επιδιώξει η ομάδα της Μπαρτσελόνα, αρχής γενομένης από το κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα με την περίπτωση του Γερμανού αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Τζερόμ Μπόατενγκ!

Η ομάδα της Καταλονίας θέλει να ανακτήσει τα σκήπτρα και για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής σε όλες τις θέσεις. Σύμφωνα με αναφορές των Ισπανών, ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της «Μπάρτσα» είναι ο Τζερόμ Μπόατενγκ, τον οποίο οι «βαυαροί» εκτιμούν στα 39 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπόατενγκ είναι μόλις 25 ετών και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως στόπερ, όσο και στα άκρα της άμυνας.

Αρχικά, η Μπαρτσελόνα κινήθηκε για την απόκτηση των Τιάγκο Σίλβα και Μαρκίνιος, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν ευοδώθηκαν, με συνέπεια να στραφούν στον Τόμας Βερμάελεν από την Άρσεναλ, ως εναλλακτική λύση, και τον Τζερόμ Μπόατενγκ, από την Μπάγερν Μονάχου, ως προτεραιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άντονι Θουμπιθαρέτα έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα