Πρώτα θα μιλήσει με «Γιούβε» ο Τζιοβίνκο

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του, καθώς και άλλων ομάδων από την Ευρώπη, αλλά ξεκαθάρισε πως πρώτα θα μιλήσουν με τη Γιουβέντους και μετά θα εξετάσουν τις άλλες προτάσεις!

Ο Αντρέα Ντ’ Άμικο μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για τα σχέδια του διεθνούς Ιταλού ποδοσφαιριστή, δηλώνοντας πως δεν του προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μία μεγάλη γκάμα ομάδων ενδιαφέρονται να εντάξουν τον παίκτη του στο δυναμικό τους. Μεταξύ των ομάδων που ανέφερε, ήταν και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητεί το μεγάλο «μπαμ» στην ιταλική αγορά και όχι μόνο…

«Δεν με εκπλήσσει που η Τότεναμ και η Άρσεναλ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, καθώς γνωρίζω το επίπεδο του Αρσέν Βενγκέρ και την ποιότητα που έχει το ρόστερ της Τότεναμ. Όπως και να έχει, δεν είναι τα μοναδικά κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Τζιοβίνκο. Είναι ακόμη η Μονακό, ο Ολυμπιακός, η Λίβερπουλ και άλλα. Πριν λάβουμε την οποιαδήποτε απόφαση όμως, θα μιλήσουμε με τον Αντόνιο Κόντε και τη Γιουβέντους. Μετά θα δούμε. Ο Τζιοβίνκο δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά όταν επανήλθε, έδειξε το πόσο πρωταθλητής είναι. Στην Γιουβέντους δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες με τα χαρακτηριστικά του. Ξέρω ότι ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει στην Γιουβέντους και πάντα τον υπερασπιζόταν απέναντι στην κριτική που δεχόταν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα