Πρόταση Ολυμπιακού στον Φαν Μπούιτεν!

Τον πολύπειρο αμυντικό της Εθνικής Βελγίου και της Μπάγερν Μονάχου, Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός! Ο 36άχρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος και το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα των υποψήφιων για την αντικατάσταση του Κώστα Μανωλά!

Ο Ολυμπιακός στοχεύει παίκτες με εμπειρία από μεγάλες ομάδες και ιδιαίτερα από το Champions League. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θέλει το… κάτι παραπάνω στη φετινή διοργάνωση και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ενισχύσει το ρόστερ του με παίκτες καταξιωμένους και έμπειρους. Με δεδομένη την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, οι πρωταθλητές Ελλάδος κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα διαθέτει τα στοιχεία εκείνα, που απαιτούνται στο σύστημα 3-5-2 που θέλει να εφαρμόσει ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ευκαιρία την περίπτωση του Φαν Μπούιτεν, καθώς ο 36άχρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου, πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Εκτός των Βαυαρών, ο Βέλγος έχει αγωνιστεί στις Σαρλερουά, Σταντάρ Λιέγης, Μαρσέιγ, Μάντσεστερ Σίτι και Αμβούργο.

Το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, σε καλή κατάσταση και με τεράστια εμπειρία από Champions League, είναι τα θετικά της όλης ιστορίας. Υπάρχουν όμως και αρνητικά. Το πρώτο είναι ότι ο Βέλγος προτιμά να επιστρέψει στην πατρίδα του και ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Άντερλεχτ. Το δεύτερο είναι ότι εκτός της βελγικής ομάδας και του Ολυμπιακού, ο Φαν Μπούιτεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων μεγάλου βεληνεκούς, όπως η Νάπολι, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρόμα και η Μαρσέιγ.

Ο 36άχρονος ποδοσφαιριστής πάντως, δεν φαίνεται… καταβεβλημένος από το άγχος για την επόμενη μέρα στην καριέρα του! Τα έχει… φορτώσει όλα στον ατζέντη του και ο ίδιος έχει πάρει την οικογένειά του και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην… Ντίσνεϊλαντ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα