Προτιμά Τσέλσι από Μάντσεστερ Σίτι ο Μανγκαλά

Έκλεισε την πόρτα στην Μάντσεστερ Σίτι και άνοιξε εκείνη της Τσέλσι! Ο λόγος για τον αμυντικό της Πόρτο, Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και οι δύο «γίγαντες» της Premier League.

Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται δεδομένο πως θα αλλάξει φανέλα, αλλά όπως φαίνεται, δεν επιθυμεί να πάει όπου τον στείλει ο πορτογαλικός σύλλογος, αλλά όπου εκείνος πιστεύει πως θα είναι καλύτερα. Με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ, τοποθετήθηκε ευθέως υπέρ της προοπτικής της Τσέλσι, στην οποία, θυμίζουμε προπονητής είναι ο Πορτογάλος Ζοσέ Μουρίνιο…

«Στο ερώτημα Σίτι ή Τσέλσι, θα απαντήσω Τσέλσι, διότι βρίσκεται στο Λονδίνο. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω την Premier League, διότι είναι ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα. Τον Ιανουάριο έφτασα κοντά στην μεταγραφή μου στη Σίτι, αλλά τελικά δεν προχώρησε το θέμα, διότι δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι δύο ομάδες. Η προσοχή μου τώρα είναι στραμμένη στο Μουντιάλ. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Είπα στον ατζέντη μου, Χόρχε Μέντες, ότι δεν θέλω να γνωρίζω τίποτα για προσφορές, μέχρι να ολοκληρωθεί η παρουσία μου στο Μουντιάλ. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο κλαμπ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα