Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Μιραλέμ Σουλεϊμάνι!

Το «μπαμ» με την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστή, Μιραλέμ Σουλεϊμάνι εξετάζει ο ΠΑΟΚ, μετά την πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από γνωστό μάνατζερ.

Το θέμα βγήκε στην, επιφάνεια από την πορτογαλική εφημερίδα «Record», η οποία ανέφερε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Μπενφίκα, για τη μετακίνηση του 26χρονου ακραίου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το καλοκαίρι. Με παρέμβασή του ο επίσημος ΠΑΟΚ, διέψευσε πως έχει κατατεθεί πρόταση, αλλά παραδέχθηκε πως εξετάζεται η περίπτωσή του, καθώς έχει προταθεί από γραφείο μάνατζερ.

Βάσει των τελευταίων αναφορών από την Ιβηρική χερσόνησο, οι «Αετοί» της Λισαβόνας παραχωρούν δανεικό τον διεθνή Σέρβο, ο οποίος έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα περίοδο και όπως φαίνεται, δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Ζόρζε Ζέσους.

Ο Μιραλέμ Σουλεϊμάνι ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Παρτιζάν Βελιγραδίου και σε ηλικία 17 χρόνων, προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε σε μόλις ένα παιχνίδι, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία και στη Χερενφέιν. Στις «καρδούλες» αναδείχθηκε το ταλέντο του αμέσως, καθώς σε 34 παιχνίδια σημείωσε 15 τέρματα. Το 2008, σε ηλικία 20 ετών, μεταπήδησε στον Άγιαξ, με τον οποίο συμμετείχε σε 103 παιχνίδια, σημειώνοντας 29 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Άγιαξ δαπάνησε το ποσό των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του! Από το 2013 ανήκει στην Μπενφίκα, στην οποία έχει αγωνιστεί σε 13 αγώνες και έχει σημειώσει ένα γκολ.

Στο ξεκίνημα του 2014, ο διεθνής παίκτης υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για εφτά μήνες. Ο Σουλεϊμάνι επέστρεψε σε επίσημο παιχνίδι της Μπενφίκα μόλις στις 30 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «αετών», δεν αντιμετωπίζει πλέον, κανένα πρόβλημα. Εφόσον προχωρήσει η υπόθεση, ο παίκτης θα κληθεί να περάσει από εκτενή ιατρικό έλεγχο, πριν ο Άγγελος Αναστασιάδης ανάψει το «πράσινο φως» για την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα