Προβάδισμα για τρεις στα Σπάτα

Ντιντάκ, Κρισάντους και Μπουονανότε είναι τα πρόσωπα των ημερών στα Σπάτα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα όσο… ποτέ άλλοτε και η λογική λέει ότι τουλάχιστον δύο στους τρεις θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπουονανότε προορίζεται για «δεκάρι», εκτοπίζοντας από τη θέση αυτή τον Βάργκας, ο οποίος προέρχεται από μεγάλο ταξίδι και ίσως καθίσει στον πάγκο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις 16.00 στο ΟΑΚΑ.

Ομοίως, η καλή παρουσία του Κρισάντους στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, τα δύο παιχνίδια του Αραβίδη με την Εθνική και το γεγονός ότι ο αντίπαλος φαντάζει ιδανικός για να πάρει την ευκαιρία του ο Νιγηριανός φορ, φέρνουν τον Μακόλεϊ προ των πυλών της ενδεκάδας.

Όσον αφορά τον Ντιντάκ, απλά παρουσιάζεται μέρα με τη μέρα καλύτερος και δείχνει έτοιμος να βγάλει 90λεπτο ως βασικό αριστερό μπακ της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ο Δέλλας σκέφτεται λόγω του ότι ο ΠΑΣ είναι ομάδα αντεπιθέσεων να βάλει τον γρήγορο Λαμπρόπουλο αντί του Τζανετόπουλου, ωστόσο αυτή η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Αυτό σημαίνει πως σχηματίζεται και ένας ακόμη γρίφος που αφορά την επιθετική τετράδα. Αν παίξει Κρισάντους και Μπουονανότε στα σίγουρα, ποιοι θα είναι τα εξτρέμ; Ο Πλατέλλας και ο Αραβίδης, ή μήπως ο Μπαρμπόσα με τον Βάργκας. Πολλές οι επιλογές του Δέλλα που είναι πάντα καλό, αλλά και δυσκολία σχηματισμού ενός σταθερού επιθετικού σχήματος…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα