«Πρέπει να παραμείνουμε για τον κόσμο»

Να καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας, ζήτησε από τους παίκτες της Skoda Ξάνθης ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο άλλοτε αρχηγός της θρακικής ομάδας, μίλησε στον NovaΣπορ FM για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, εκτιμώντας πως τα πάντα θα κριθούν από τη θέληση και τη συγκέντρωση των παικτών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η αναμονή τελείωσε και έχουμε μπει σε αγωνιστική εβδομάδα για να τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς. Έχουμε πει ξανά ότι αυτή η διαδικασία έχει τα θετικά και τα αρνητικά και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα που το θέλει περισσότερο, εκείνη θα το πάρει. Δεν μετράει ο ρυθμός και τα υπόλοιπα. Η θέληση και η συγκέντρωση θα μετρήσουν περισσότερο. Κυριακή κοντή γιορτή.

Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση, αλλά ξέρουμε ότι θα παίξουμε στο “Κλεάνθκης Βικελίδης” την ερχόμενη Κυριακή. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερωθούμε από τη Σούπερ Λίγκα. Μας απασχολεί αποκλειστικά η δική μας ομάδα, όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει όλες τις ομάδες από τη Football League. Κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο κόσμος μας το θέλει πολύ και μεγάλη κινητοποίηση για αυτό το ματς. Για αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όπως ζω την πόλη και τον ρυθμό της πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας.

Απογοήτευση υπήρχε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού πιστεύαμε ότι μετά από εκείνο το παιχνίδι θα είχαμε καταφέρει να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ποιότητα που είχε φέτος η ομάδα δεν μας έκανε να πιστευτούμε κάτι αρνητικό. Πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα