Ποντάρει στο βάθος του ρόστερ ο Εσιέν

Αισιόδοξος για μία πολύ καλή πορεία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο διεθνής Γκανέζος ποδοσφαιριστής Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος τόνισε πως πιστεύει πολύ στις δυνάμεις αυτής της ομάδας και ότι μεγάλη τους δύναμη θα είναι το βάθος στον πάγκο.

Ο μέσος της Μίλαν έθεσε ως στόχο για την Γκάνα, να γίνει η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα φτάσει στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, αλλά διευκρίνισε ότι πρέπει να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να ανεβαίνουν ένα – ένα τα σκαλοπάτια…

«Η Γκάνα που θα αγωνιστεί σε αυτό το Μουντιάλ, είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Το ρόστερ έχει μεγάλη ποιότητα και πολύ βάθος, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή. Διαθέτουμε πληθώρα επιλογών και εναλλακτικών λύσεων σε όλες τις θέσεις, γεγονός που προσφέρει πλεονέκτημα. Στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων και μετά να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Απώτερος σκοπός μας είναι να πετύχουμε το… όνειρο κάθε Αφρικανού. Να γίνουμε η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα φτάσει στους ημιτελικούς ή ακόμη και στον τελικά. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά είμαστε αρκετά ρεαλιστές ώστε να μην πετάμε στα σύννεφα. Πρώτα ας περάσουμε στον δεύτερο γύρο και μετά βλέπουμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα