Πολιτικό ανέκδοτο η συνεργασία Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύει ο Στρατούλης

 Πολιτικό ανέκδοτο χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες  και αφορούν τη συνεργασία Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Real fm 97,8 και τόνισε τα εξής: «Σύντομο πολιτικό ανέκδοτο ζεστής καλοκαιρινής νύχτας. Είναι σαν να παντρεύεις το νερό με τη φωτιά. Η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ φωχοποίησαν την Ελλάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην αντίθετη πλευρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τους ανατρέψει και τους δύο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακυρώσει τις πολιτικές των μνημονίων» τόνισε ο κ. Στρατούλης.

Για τις αξιολογήσεις των δημοσίων υπαλλήλων

Αναφερόμενος στις αξιολογήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η αξιολόγηση είναι ένα αυθαίρετο σύστημα αφού ορίζει ότι 15% θα είναι ανεπαρκής και δεν το αιτιολογούσε. Δημιουργεί μια επιπλέον αβεβαιότητα στον χώρο των δημοσίων υπαλλήλων και ένα νέο δίκτυο πελατειακών σχέσεων», και συνέχισε: «Πρέπει να αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά με δείκτες οι οποίοι να είναι μετρήσιμοι, θα είναι αντικειμενικοί, αξιοκρατικοί και διαφανής. Μας ανησυχεί και η συνέντευξη αλλά και με τον ελεγχόμενο μηχανισμό της επιλογής προϊσταμένων».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα