Πολίτες «έκραξαν» τον Βαρουφάκη για τα κλειστά ΑΤΜ

 Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την απόφαση για κλείσιμο των τραπεζών και την ταλαιπωρία εκατομμυρίων Ελλήνων που στήνονται στις ουρές για… 60 ευρώ.  Ο υπουργός Οικονομικών, δέχτηκε τις αποδοκιμασίες του κόσμου και την Κυριακή,  στο Παλαιό Φάληρο όταν πήγε (συνοδευόμενος από το πατέρα του) να ψηφίσει με αφορμή τις ουρές στα ΑΤΜ.

Πιο συγκεκριμένα,  πολίτης αγανακτισμένος ζήτησε από τον υπουργό να του μιλήσει για τον… λιτό βίο (πού είναι ο λιτός σου βίος, υπουργέ), παροτρύνοντάς τον να πάνε μαζί να δουν τις ουρές των πολιτών που στέκονται μπροστά από τα ΑΤΜ για 60 ευρώ.

Η απάντηση του υπουργού ήταν η εξής: «Εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον κόσμο που είναι αγανακτισμένος να ψηφίσει ναι. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που σου δώσαμε το δικαίωμα να μας καταψηφίσεις».

Στη συνέχεια μια ηλικιωμένη γυναίκα πλησιάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη την ώρα που εκείνος μπαίνει στο αυτοκίνητό του και του μιλά επίσης σε έντονο ύφος.

Προηγουμένως ο κ. Βαρουφάκης είχε διάλογο στον δρόμο με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη (ο οποίος πρόσκειται στη ΝΔ), σε ευγενικό μεν πλαίσιο, αλλά με τον δήμαρχο της περιοχής να του επισημαίνει: «Προσέξτε να μην διχάσετε τον ελληνικό λαό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα