Πλαστά και υπερτιμημένα εισιτήρια στο Μουντιάλ!

Νέο θέμα προέκυψε ενόψει της διεξαγωγής του Mundial στη Βραζιλία, καθώς η FIFA διαπίστωσε την ύπαρξη πλαστών και υπερτιμημένων εισιτηρίων, τα οποία διανέμονται σε ευρύτατη κλίμακα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη!

Η FIFA βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα εξαιρετικά λεπτό ζήτημα, το οποίο, σύμφωνα και με τους επιτελείς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και αυτή καθαυτή την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχθηκαν καταγγελίες για την πώληση υπερτιμημένων εισιτηρίων, μέχρι και δύο φορές πάνω από την κανονική τους τιμή. Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, διότι, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε πως ακαθόριστος αριθμός site και δικτύων σε όλο τον κόσμο, διαφημίζουν την πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες του Mundial, δίχως να έχουν διασφαλίσει τη σχετική άδεια.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και να προφυλαχθεί ο φίλαθλος κόσμος, η FIFA αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως ΜΟΝΟ από το επίσημο site της Ομοσπονδίας μπορούν να κλείσουν εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι. Υψηλόβαθμο στέλεχος της FIFA δήλωσε πως αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα φιλάθλων που σπεύδουν στα απανταχού γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου προκειμένου να τσεκάρουν τα εισιτήρια που έκλεισαν μέσω διαδικτύου, ή που τους μεταπώλησαν σε αυξημένες τιμές διάφοροι που θέλουν να κερδοσκοπήσουν, εκμεταλλευόμενοι την αγάπη των οπαδών για το άθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα